miercuri, 9 martie 2011

A plecat pisica


Cu aceasta propozitie simpla am topit azi audienta. Cred ca ei au inteles ceva de genul "A pecat pisica".Mare entuziasm. Mili, care a beneficiat de privilegiul de a asculta ce spun eu, a anuntat tot clanul. Eu insa nu ma las usor impresionat, nu mai zic nimic pana nu ma lamuresc ce au astia. Atata discutie pentru o propozitie?! Ia sa mai astepte pana mai zic ceva pe limba lor!

3 comentarii:

monica spunea...

Ce frumooossss!!!
Observ cu stupoare insa ca reteaua nu functioneaza si peste hotare, sau cel putin nu la nivelul asteptarilor.
Referitor la Pispirel, sunt absolut convinsa ca noaptea il adoarme pe Manny citand din colectia impresionanta de povesti si, in mod sigur, peste numai doua saptamani, cand va sufla in lumanari pentru a treia oara, va tine un discurs ce va starni pana si invidia tatalului lui(si al meu), un maestru desavarsit al cuvintelor!

Dana spunea...

si nu ne spui si unde a plecat pisica!? asta e tortura:)

Alecu spunea...

Sormea, ia vezi pe cine faci tu pispirel, ca poate iti zic ceva pe limba voastra.sunt foarte suparat ca m-ai parasit, sa faci bine sa nu mai lipsesti de ziua mea si la anul.sunt multumit ca imi urmaresti evolutia online.
Dana,tortura e sa nu te vad.Sunt baietel si nu ma pot abtine sa nu te invit pe la mine,sa iti fac curte in stilul meu de brad pitt cand era mic. cand ma ia dorul, ma uit la pozele de asta vara,sti tu....cu nisipul...