marți, 17 iunie 2008

femeile din viata mea - prima si cea mai cea

N-as fi crezut, dar Grasanu are dreptate. Nici nu iesisem de unde e cel mai bine si dificultatile de comunicare cu sexul (evident) slab m-au napadit. E adevarat ca MAMA e cea mai frumoasa, mama e cea ma buna, mama e cea mai perfecta... dar are niste idei de ti se face foame deindata ce-ai terminat biberonul. Uite, acum mi-a facut blog (vorba vine - a vorbit cu tatal lui Vladut si nenea ala m-a potcovit), iar eu habar nu am la ce sa va provoc.

Hai sa incepem un concurs! Cine are cea mai buna mama din lume? Fiecare dintre noi va scrie cate o scrisoare in fiecare zi in care mama personala nu ne supara deloc. Dupa o luna de zi numaram scrisorile si vedem care este cea mai buna mama, pe care o premiem cu un pupic si ii publicam o fotografie avantajoasa. Ce ziceti? Hei! Bodi, Mona, Vlad, David, Alexandru, Danuta si toti ceilalati - va prindeti?

Concursul este pornit. Articolul de azi nu se pune. Pe de-o parte, n-ati stiut de el, iar pe de alta femeia vietii mele m-a cam injurat cand n-o auyea Grasanu. Adica nu sunt indeplinite conditiile... Va pup!

3 comentarii:

Mihai spunea...

asta da concurs! am fost tentat, asa la repezeala, sa spun ca mama Angela e cea mai tare. acum dupa ce m-am mai gindit putin, cred ca si mama Simbad e tare, dar si mama Raluca, pentru ca sunt mai tinere si mai puternice decit mama Angela ... cit despre scrisoare, poate azi dupa baia de seara ...

Kidu spunea...

conasu alecu, 'pare bine de cunostinta virtuala!

mai ales ca de la oricine ma asteptam sa se apuce de bloguri, da' numai de la epustuflanta ta mama nu.

promite kidu ca vine sa te alinte cit de curind si te pupa acu' pe sprinceana stinga.

Alecu spunea...

merci de asa comentarii! primul nostru blog ever, deh...ce inseamna epustuflanta? am atins cel mai important rang din viata mea -sunt mama lui Alecu. sunt intr-o mare familie, cu mama angela si mama Simbad. Tatii sunt intr-o alta mare familie, sa nu amestecam treburile.
asteptam alintarile voastre pe blog!
mama lu' Alecu