marți, 1 iulie 2008

femeile din viata mea - Sorta cea plina de calitati


Cred ca este cazul sa aflati ca Mami nu este unica femeie de pe lumea asta si ca exista altele care, chiar daca nu au asa de bune relatii cu laptareasa, sunt foarte dragute si interesante. De pilda, frumoasa ce ma strange cu stangacie in brate in fotografie este o tanara plina de viata, frumoasa si desteapta care, ce mai tura-vura, imi place foarte mult. Numele ei (dupa Grasanu) este oarecum ciudat, anume Sorta. Mami spune ca de fapt o cheama Monica, dar eu nu ma iau dupa femei.

Ei bine, Sorta asta are ceva ce ma face sa ma simt bine... Poate ca este vesela, poate ca ma iubeste, poate ca se pricepe sa fraiereasca baietasi, cert e ca ma simt foarte bine in bratele ei si ca vreau sa ma bage in seama mai mult. Apropos, Vlad, David, Alexandru, Stefan, Ana si ceilalti, nu vi se pare si voua ca smecherii astia nu ne trateaza cu suficient respect? Va propun o scurta sesiune de bazaiala, in grup. Astept confirmari.

5 comentarii:

Bobucu' spunea...

desi nu eram pe lista cu invitati, eu ma bag!
mireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel, vreau bani sa plec la mareeeeeeeeeeeeee! :(((

Alecu spunea...

Daca atunci cand zici Mireeeel te referi la Grasanu, stii bine ca n-ai nicio sansa fiindca e fomist. Ti-as sugera sa apelezi la Sorta sau la Mama Fraga fiindca ele sunt foarte darnice. Abia astept sa cresc eu mare sa iti dau, fiindca te iubsec foarte mult. De altfel, iti ultumesc ca ma citesti si te astept pe la mine sa facem poze.

Bobucu' spunea...

vad ca de mic ai inceput sa fii pacalit de toata lumea cu tot felul de chestii... auzi tu!? Sorta si Mama Fraga darnice? tin sa te anunt ca ambele sunt datoare vandute la mine (una material, cealalta moral). promit sa vin cat mai curand pe la tine, sa facem poze si sa discutam ca intre barbati, eu cu tine si cu puiu. care puiu? puiu pe sticla!

Mihai spunea...

bicho zice ca nici el nu se ia dupa femei. tacsu se ia si intra tot timpul in ...

Mihai spunea...

vlad ar vrea sa se bage la bazaiala, dar nu-l lasa parintii lui!